Plata ramburs

În această varianta plata comenzii se va face în numerar la livrare. Vei plăti direct agentului firmei de curierat Fan Courier în momentul în care îți sunt livrate produsele, iar acesta îți va emite o chitanță. Produsele comandate și taxa de transport trebuie achitate integral.

In situația în care comanda plasată nu îndeplinește condițiile necesare expedierii produselor, carraro-romania.ro o poate anula, fără a oferi posibilitatea clientului de a pretinde alte interese la schimb. În situația în care activitatea clientului poate produce daune de orice natură, carraro-romania.ro își rezervă dreptul de a-l exclude pe acesta și de a-i anula acestuia orice posibilitate de a mai continua achizitionarea prin intermediul site-ului, fără nicio justificare.

Metoda de plată cu cardul prin intermediu PlatiOnline:

  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
  • Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
  • Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
  • Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
  • Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele carraro-romania.

Plata prin transfer bancar

Poți alege să faci un transfer bancar, pe baza facturii sau a proformei emise de noi, la cererea ta.

Carraro-romania.ro face eforturi permanente pentru ca produsele afișate pe site să fie disponibile, însă nu poate garanta întotdeauna acest lucru.